RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Відсторонення Ригованова — результат спланованої інформаційної кампанії - політтехнолог

Руслана Ригованова відсторонили з посади в.о. директора Департамента ресурсного забезпечення Міноборони через, ймовірно, сплановану кампанію проти нього.

Про це у Facebook написав експерт, політтехнолог Петро Охотін.

28 червня Руслана Ригованова призначили в.о. директора Департамента ресурсного забезпечення Міноборони. За 3 дні після призначення, 1 липня, Міноборони повідомило про відсторонення його від посади через появу "контраверсійного роду інформації". Зокрема, йдеться про участь Ригованова в ефірах російських ЗМІ кількарічної давнини.

"Чомусь критики зовсім упускають той факт, що Руслан ще 24 лютого 2022 пішов добровольцем на війну. Служив у спецпідрозділі "Хорт". Призначення Ригованова керівником Департамента забезпечення — гарний хід. Він військовий, який знає, що потрібно армії і що таке з окопів війна. Отримати таку посаду без спецперевірки неможливо. І Руслан її точно проходив", — написав Охотін.

Закиди до Ригованова він назвав смішними, враховуючи те, що деякі офіційні діячі досі дають коментарі підсанкційному проросійському виданню "Страна.юа" і до них "питань нема".

"Деякі люди роздають інтерв’ю журналістам, які у 2019 році просували телеміст "Надо поговорить, спільно з каналом "Россия 1". Вважаю закиди в бік людини, яка отримала призначення після служби на фронті, спланованою інформаційною кампанією", — наголосив експерт.