RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Насіров вийшов з Лук'янівського СІЗО: опубліковано фото і відео

Відсторонений глава Державної фіскальної служби України Роман Насіров вийшов з Лук'янівського СІЗО. Про це повідомляє 112.ua.

За його словами, заставу в 100 мільйонів гривень за нього внесла дружина і тесть.

"Я дуже вдячний родині, вони знайшли цю шалену суму. Але краще вже бути без вини притягнутим до відповідальності, я б краще перебував тут і доводив би свою невинність. Але зараз вже думаю, що так навіть краще, буде більше можливостей через спілкування зі ЗМІ , ще раз перевірити всю інформацію, що є в підозрі, і швидко довести свою невинуватысть", - заявив Насіров.

Крім того, відсторонений глава ДФС повідомив, що електронний браслет на нього вже вдягли, проте продемонструвати його відмовився.

"Відчуваю себе краще, ніж у перші дні суду. Я далі хочу поїхати в лікарню, щоб лікарі могли добре оглянути. В слідчому ізоляторі був час відпочити, почитати матеріали, але впевнений, що лікарі швидко зможуть повернути нормальний стан. З понеділка почну повноцінний захист по цій справі ", - додав Насіров.

(На відео Насіров з'являється о 1:59)

Нагадаємо, сьогодні дружина Романа Насирова внесла за нього заставу в розмірі 100 мільйонів гривень.

Відзначимо, що у соцмережах обурилися внесенням застави за главу ДФС та очікують скорої втечі підозрюваного.

Читайте про перспективи справи Насірова у свіжому матеріалі "Апострофа" "100 млн від дружини: п'ять сценаріїв розвитку справи Насірова".