RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Жахливе ДТП в Харкові: суд виніс рішення щодо водійки Lexus

Суд взяв під варту Олену Зайцеву. Дівчина перебувала за кермом автомобіля Lexus, який скоїв наїзд на 11 пішоходів в Харкові.

Про це заявила суддя в ході засідання в Харкові.

"Застосувати відносно Зайцевої Олени запобіжний захід у вигляді тримання під вартою у Харківській установі виконання покарання №27 у межах досудового розслідування на 60 днів", - заявила суддя.

Нагадаємо, в середу ввечері, 18 жовтня, в центрі Харкова водійка Lexus RX 350, на перехресті вулиці Сумській і провулка Мечникова вирішила проїхати на червоний колір світлофора і зіткнулася з автомобілем Volkswagen Touareg. Після зіткнення Lexus винесло на тротуар.

Пізніше стало відомо, що студентка ХНУ імені Каразіна Олена Зайцева - прийомна дочка харківського бізнесмена Василя Зайцева. Прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган також повідомила, що Олена Зайцева є сестрою люструвати заступника прокурора Черкаської області Дмитра Зайцева, який зараз перебуває в розшуку і ховається в Москві.

Про те, як розслідуються в Україні подібні злочини, читайте в матеріалі "Апострофа" - "Багаті не бояться порушувати": найголовніше, що потрібно зробити після жахливої ДТП в Харкові.