RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Фігуранта смертельної ДТП в центрі Харкова запідозрили у використанні "шпаргалки" на суді: опубліковано фото

Водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова, який є фігурантом смертельної ДТП на вулиці Сумській в Харкові, запідозрили у використанні на судовому засіданні "шпаргалки" з фразами, які він повинен вимовляти.

Про це повідомляє NewsRoom і публікує відповідне фото.

"У першому пункті зазначено "Жаль про те, що трапилося", у другому -" Вибачення перед загиблими", всього в списку більше десяти пунктів, повністю списаний аркуш A4", - зауважили журналісти.

Після того як Дронов побачив інтерес до його записів з боку представників ЗМІ, він сховав папір. За словами адвоката підсудного, на папері написані особисті позначки Дронова, а не сценарій, за яким йому порадили слідувати.

Фото: NewsRoom

27 лютого в Київському районному суді Харкова розглядається по суті справа про ДТП з шістьма загиблими на Сумській. Адвокати Дронова просили випустити їх підзахисного з клітки, але отримали відмову. Тоді вони зажадали замінити суддю. Захист другої фігурантки справи (водійки Lexus Олени Зайцевої) відмовився від такого клопотання.

Як повідомляв "Апостроф", постраждала в аварії в Харкові Оксана Евтеева (Берченко), яка втратила чоловіка і сестру в результаті ДТП, зробила заяву про винних.