RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Volkswagen в'їхав у двері Lexus: з'явилися нові деталі смертельної ДТП в центрі Харкова

Водій Роман Петелін, який є свідком смертельної ДТП на вулиці Сумській в Харкові, на суді 21 березня заявив, що обидва учасники аварії - Олена Зайцева і Геннадій Дронов перевищили швидкість.

Про це повідомляє Vgorode.

"Автомобіль Дронова рушив дуже різко, але на який сигнал світлофора, я не звернув уваги. Touareg виїхав на перехрестя, я побачив, що з боку "Дитячого світу" мчить інший автомобіль. Він їхав з великою швидкістю. Коли виїхав на перехрестя, почав прискорюватися. Volkswagen теж почав прискорюватися. Прямо переді мною сталося зіткнення, Touareg в'їхав у двері Lexus. Що там було далі, я відразу не побачив, мікроавтобус перекрив огляд"- розповів Петелін.

Також свідок повідомив, що обвинувачені не надавали допомогу постраждалим. За його словами, Зайцева була в шоковому стані, а Дронов стояв біля свого авто і говорив про свою невинність.

На засідання 21 березня зі свідків з'явився тільки Петелін. Тому після його допиту засідання закрили. Наступного разу суд у цій справі збереться 2 квітня.

Як повідомляв "Апостроф", в обвинувальному акті у справі про смертельну ДТП на вулиці Сумській в Харкові не вказана точна швидкість, з якою рухався автомобіль Lexus Олени Зайцевої.