RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Суд прийняв рішення щодо водія Hummer, який збив на смерть дитину в Києві

Шевченківський районний суд Києва 26 липня ухвалив рішення щодо Кирила Островського, якого звинувачують в тому, що він в Києві збив на смерть дитину на пішохідному переході.

Суд постановив взяти Островського під варту без права внесення застави на 60 діб.

Островський частково визнав провину. Він розповів, що дорогу переходили двоє дітей.

"Перша дитина встигла проскочити... Їхав я по відчуттях з помірною швидкістю. Чому не загальмувала машина, я не розумію", - підкреслив він.

Також Островський пояснив, чому після ДТП зняв номери з машини.

"Спочатку я побіг до тіла дівчинки, а потім підійшов до позашляховика і зняв задні номери, передні ж були розбиті. Чому я це зробив? Тому що у мене теж є сім'я. Люди знімали на відео", - підкреслив він.

Нагадаємо, 24 липня на бульварі Лесі Українки Кирило Островскійавтомобіле Hummer на смерть збив восьмирічну дівчинку, коли вона переходила дорогу по пішохідному переходу. Після наїзду водій зник з місця злочину, пізніше його затримала поліція.

За словами очевидців ДТП, Островський при затриманні вимагав зателефонувати батькові і юристу, а також обіцяв заплатити всім присутнім по 1000 доларів.

Як повідомляв "Апостроф", Федерація боксу України попросила не використовувати по відношенню до Островського формулювання "боксер" або "колишній боксер", оскільки це, вважають в організації, порочить честь справжніх спортсменів і боксу як виду спорту в цілому.