RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Вбивство матір'ю двох дітей в Києві: суд ухвалив рішення, фото

Дарницький районний суд Києва взяв під варту на два місяці Катерину Бабкіну - жінку, яка підозрюється у вбивстві своїх неповнолітніх дітей.

Про це повідомляє "Кореспондент".

Прокуратура просила про арешт строком на 60 діб без права внесення застави. Суддя задовольнила клопотання звинувачення - арешт Бабкіної триватиме до 25 грудня. У її захисту є п'ять днів на апеляцію.

"Застосувати відносно підозрюваної Бабкіної Катерини запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів без встановлення застави", - зазначила суддя Юлія Мицик.

Нагадаємо, жінку затримали 28 жовтня по підозрою у вбивстві своїх дітей - 5-річного хлопчика і 6-річної дівчинки. Дітей знайшли утопленими в одному з озер в Дарницькому районі столиці. А їхню матір 1982 року народження затримали на дорозі в Чернігівську область. Вона перебувала в неадекватному стані. Про зникнення дітей заявив батько дітей, який не проживав із сім'єю.Як повідомляв "Апостроф", матері двох дітей, чиї тіла були виявлені вранці 28 жовтня в озері Срібний Кіл, в Києві, оголошено підозру в умисному вбивстві.