RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Скандальна ДТП у Харкові: Дронов виступив в суді з останнім словом

Геннадій Дронов, бвинувачений у справі смертельної ДТП на Сумській у Харкові, заявив, що відчуває провину за те, що трапилося, і просить вибачення перед Богом.

Із останнім словом він виступив у ході судових дебатів, передає "МедіаПорт".

Дронов зазначив, що кілька разів переписував текст.

"Ця молоденька дівчинка сильніша за мене", – сказав він про другу обвинувачену Олену Зайцеву.

Чоловік заявив, що не вимагає пом'якшення покарання, так як переконався, що це марно. За словами обвинуваченого, він просить вибачення в камері перед Богом за те, що трапилося.

Дронов також зізнався, що відчуває провину за те, що виявився на перехресті і почав рух, однак зазначив, що їхав "як всі і як завжди" і гадки не мав про такі наслідки.

По закінченню останнього слова захисник Дронова Сергій Перепелиця звернувся до суду із заявою процесуального характеру, проте суд відмовився від розгляду і пішов до нарадчої кімнати.

За словами адвоката, він хотів попросити суд про надання дозволу на доступ до автомобіля Volkswagen, який є речовим доказом у справі. Якщо суд дасть такий дозвіл, Перепелиця нібито зможе його продати і якоюсь мірою розрахуватися з постраждалими.

Названа також передбачувана дата оголошення вироку Зайцевої і Дронову – 26 лютого о 14:00.

Як повідомляв "Апостроф", обвинувачена у справі про ДТП на вулиці Сумській в Харкові Олена Зайцева заявила, що визнає всі інкриміновані пункти порушень ПДР.