RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

ДТП з Зайцевою: поліція знайшла ще один об'єкт для покарання

У Національній поліції Харківської області планують застосувати необхідні заходи для закриття автошколи, в якій навчалася обвинувачена у справі аварії на Сумській у Харкові Олена Зайцева.

Про це повідомив на брифінгу заступник начальника обласного ГУ НП Сергій Чиж, передає "Укрінформ".

Він зазначив, що позбавити автошколу ліцензії можуть 4 квітня в комісії МВС.

"Уже завтра комісія Головного сервісного центру МВС розгляне питання про позбавлення автошколи, де отримувала права Олена Зайцева, ліцензії, обов'язкової для навчального закладу", - заявив він.

За словами спікера, у автошколи були виявлені порушення щодо ведення документації. В ході перевірок було виявлено, що Олена Зайцева "прогуляла" більшість занять з водіння.

"У ході перевірки доведено відсутність Зайцевої на заняттях. Замість чотирьох навчальних класів діяв лише один", - додав Чиж.

Робота автошколи була припинена для проведення слідчих дій.

26 лютого суд у Харкові виніс вердикти у справі про смертельне ДТП в Харкові восени 2017 року. Суд засудив фігуранта справи Геннадія Дронова до 10 років в'язниці, аналогічний вердикт був винесений на адресу Олени Зайцевої. Вже 1 квітня в суд надійшли апеляційні скарги від обох обвинувачених.

18 жовтня 2017 року на вулиці Сумській в Харкові Lexus, керований 20-річною студенткою Оленою Зайцевою врізався на перехресті в автомобіль Volkswagen Tuareg 49-річного підприємця Геннадія Дронова. В результаті Lexus відкинуло на групу пішоходів, які перебували на зупинці. На місці загинули п'ятеро людей, одна жінка померла в лікарні, п'ятеро отримали травми.