RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Вбивство хлопчика в Переяслав-Хмельницькому: з'явилося фото другого копа, заарештованого судом

Голосіївський районний суд Києва заарештував другого підозрюваного у вбивстві 5-річного хлопчика в Переяславі-Хмельницькому - Володимира Петровця.

Про це повідомляє видання "theБабель".

Суд постановив утримувати Петровця під вартою 60 діб. У той же час прокурор просив для нього 60 діб арешту, оскільки є ризик, що підозрюваний сховається від слідства. За словами прокурора, раніше Петровець відмовився від тесту на алкоголь.

Однак адвокат заперечує проти утримання під вартою, адже немає жодного доказу, що Петровець зробив "хоч один постріл".

Раніше суд заарештував на 60 діб другого підозрюваного поліцейського - 31-річного Івана Приходька. Він служив в армії, потім працював слюсарем, пізніше - в ДАІ і водієм в секторі матеріального забезпечення Голосіївського райуправління МВС.

У 2015 році став командиром відділення взводу в 5-й роті київської поліції. У 2016 році звільнений з поліції за невідповідність, а вже на наступний день відновлено рішенням Окружного адмінсуду Києва. З 2018 року працює патрульним в Київській області.

Володимиру Петрівці 42 роки. За освітою - водій-пасічник. Працював інспектором ДАІ, потім в 2005-2006 - в спецпідрозділі "Кобра", який пізніше розформували. Після цього Петровець повернувся в дорожній патруль.

У 2015 році Петровца звільнили, а потім призначили командиром відділення роти особливого призначення № 1 в Києві. У 2017 році він знову повернувся на дороги Київської поліцейським взводу № 5. З березня 2018 працює в секторі превенції водної поліції Переяслава-Хмельницького.

Як повідомляв "Апостроф", біля будівлі МВС викинули іграшки, які люди принесли в пам'ять про вбитого поліцейськими 5-річному Кирила.