RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У мережі висміяли нову партію скандального екс-регіонала

У мережі активно обговорюють новину про те, що народний депутат України від "Опозиційного блоку" Михайло Добкін створив власну партію під назвою "Християнські соціалісти".

Про створення партії, яка була зареєстрована ще 15 лютого, повідомив сам Михайло Добкін ввечері 20 лютого, опублікувавши на своїй сторінці в Facebook фотографію з прапором партії.

"Доброго пізнього вечора всім!" - підписав знімок політик.

Цей пост тут же розтиражували деякі пабліки в Twitter і користувачі в Facebook.

"Тим часом Мішаня отримав свіжий грант через поребрик і зарегав нову партію. Ми навіть не можемо придумати смішної підводки до цієї новини, чесно", - йдеться в співтоваристві "Ху*вий Харків" в Twitter.

"Це ж грьобаній 3.14здець!!! Оце так вам перемога Майдану та "Революції Гідності". Це грьобане дно!!!" - пишуть в співтоваристві "Наш Харків".

Треба сказати, що частина користувачів відразу стали коментувати цю подію, на ходу вигадуючи оригінальні назви для новоствореної партії.

"Ну ... рандомний називатель партій ще нормально згенерував. Могло бути: "вегетаріанські квадроціклісти" або "прогумовані бобслеїсти","Муслімскі республіканці","Чому не ХЗ ?!","За назвою партії видно, частина грошей вже пронюхана", - пишуть вони.

Інша частина користувачів, які не палаючи особливим оптимізмом, обсипали політика серією стьобних жартів.

"Добкін - християнин. *гучний регіт будить сусідів", "Міша, ви або хрест зніміть або труси вдягніть!", "Соціалісти - це ж атеїсти", - не вгамовуються вони.

Як повідомляв "Апостроф", на початку лютого з'явилися знімки, на яких видно, що у Михайла Добкіна є Rolex за $ 20 тисяч і остання модель iPhone.