RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Перебіжчики і засекречені делегати: експерт розповів про з'їзд і список кандидатів партії Смешко

В суботу, 8 червня в Києві пройшов з'їзд партії Ігоря Смешка "Сила і честь", де були представлені перші десять членів політичної сили для участі у парламентських виборах.

Про це розповів експерт Борис Руснак на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що обіцяної великої команди аполітичних професіоналів на момент з'їзду в партії "Сила і честь" не було.

"Щиро вважав, що Ігор Петрович справді має професійну команду для законотворчої діяльності. Стався "з'їзд", зібралося аж 41 делегат зі всієї України та в семеро разів більше гостей. І довелося наочно пересвідчитися: ні "консервативної демократії", ні потужної команди аполітичних професіоналів, ані елементарного уміння (чи бажання?) належним чином провести з'їзд", - пише він.

За його словами, список партії складався за закритою і незрозумілою процедурою, і після такого відбору половину політичної сили склали "перебіжчики", що перейшли до Смешка з інших партій. Також він зазначив поспіх, з яким проводився з'їзд.

"Єдина партія, список кандидатів якої формувався невідомо ким і невідомо як, презентували лише першу десятку, половину якої склали перебіжчики з інших партій, решту утаємничили, щоби, бува, прихильники не втратили дар мови, це партія "Сила і Честь". Головуючий так поспішав аби, не дай Боже, хтось із делегатів не поставив якогось запитання чи не вніс якусь пропозицію, що з’їзд тривав менше години", - розказав він.

Також він анонсував нові обличчя у партії, які теж не будуть новачками в політиці та можуть декого розчарувати.

"Оце вам взірець "нової потужної політичної сили"… Маю інсайдерську інформацію і про деякі інші прізвища, що ввійдуть до виборчого списку, після оприлюднення на сайті ЦВК яких багато хто буде розчарований", - зазначив експерт.