RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

ЗМІ виявили в списках партії Зеленського під Харковом партнера сім'ї учасниці смертельного ДТП Зайцевої

У Харківській області по округу №175 партія "Слуга Народу" висунула кандидатом Євгена Пивоварова 1978 року народження, який є бізнес-партнером сім'ї скандально відомої Олени Зайцевой, яка була засуджена за ДТП з численними жертвами.

Про це повідомляє Depo.Харків.

Як передає видання із посиланням на реєстри юридичних осіб, Пивоваров є співзасновником підприємства ТОВ "Тайфун 2000" (код ЄДРПО 30990063), що спеціалізується на виробництві продуктів харчування.

Серед інших засновників у цьому підприємстві є Василь Васильович Зайцев і Андрій Васильович Зайцев (він є керівником ТОВ "Тайфун 2000"). Особи саме з такими ж особистими даними фігурували у ЗМІ як брати Олени Зайцевої, яка була учасницею ДТП у центрі Харкова у 2017 році, тоді загинули шестеро людей. Василя Васильовича Зайцева, крім цього, за відомостями ЗМІ, на початку 2019 року за керування автомобілем у стані сп’яніння позбавили водійських прав.

Також Пивоваров є співзасновником ТОВ "Капсулар" (ЄДРПО 38128375), що за документами теж займається виробництвом продуктів харчування і в якому серед засновників так само значиться Андрій Васильович Зайцев.

Нагадаємо, партія "Слуга Народу" запустила процедуру постпраймериз і запропонувала громадськості перевірити кандидатів, які представлятимуть партію на виборах і пообіцяли відсікати негідних.

Як відомо, у жовтні 2017 року в центрі Харкова, на перехресті вулиці Сумської і провулка Мечникова, сталася ДТП. Автомобіль Lexus RX350 під керуванням Зайцевої виїхав на перехрестя на червоний сигнал світлофора та врізався у Volkswagen Touareg, що рушив на жовтий.

Позашляховик, яким управляла Зайцева, відкинуло на тротуар, де стояла група пішоходів. Внаслідок наїзду на місці загинули п'ять людей. Зайцеву суд визнав винуватоюі засудив до максимального терміну 10 років позбавлення волі.