RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Політика

Новини

28 вересня

Всі новини

​Ігор Палиця у захваті від жіночої руху партії "За майбутнє”

Лідер політичної сили “За майбутнє” народний депутат Ігор Палиця заявив, що у списках партії вже понад 44 відсотки жінок, і висловив переконання, що на наступних виборах жінки можуть отримати до двох третин мандатів.

Про це він сказав під час свого виступу у Краматорську на Третьому форумі Жіночого руху “За майбутнє”, передає "КП в Україні".

Палиця також наголосив, що партія “За майбутнє” створювала жіноче крило не заради квот, а для більш ефективного вирішення проблем, з якими стикаються українські жінки: ”Коли ми створювали жіноче крило партії, то робили це не задля формального виконання законодавчої норми, де у списках обов’язково має бути не менше 40 відсотків іншої статті, а заради вирішення багатьох проблем, з якими стикаються українські жінки”.

Він висловив захоплення тим, як розвивається Жіночий рух: ”Не міг собі уявити, що за настільки короткий термін наш Жіночий рух набере таких реальних обертів. У списках партії жінок вже не 40, а більше 44 відсотків”.

Палиця також спрогнозував, що на наступних виборах виборча квота буде захищати вже чоловіків від конкуренції з прекрасною статтю. На його думку, жінки по своїй активності та бійцівським якостям будуть готові претендувати на дві третини депутатських мандатів. ”І я закликаю усіх чоловіків голосувати за наших жінок-кандидатів, вони насправді того варті”,- звернувся він до українців.