RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Соратника Гіркіна усунули з посади глави муніципальної поліції к Дружківці

У місті Дружківка Донецької області усунули від роботи начальника відділу муніципальної поліції підполковника МВС Сергія Бережного, який співпрацював з бойовиками "ДНР" влітку 2014 року. Про це ТСН повідомив мер міста Валерій Гнатенко.

"На сьогодні ця особа поки відсторонено від роботи, і ми оголосили офіційний конкурс, щоб не було пересудів, які піднімаються", - коротко сказав він журналістам по телефону і поклав трубку.

Заступник мера Олег Поляков розповів, що нічого не знав минулому Бережного. "Я тут не працював, тому не можу нічого сказати. У нас немає такої офіційної інформації, що він працював керівником. Щоб стежити за благоустроєм, це не має ключового значення", - зазначив заступник мера.

Нагадаємо, 14 квітня активісти провели під будівлею Адміністрації Президента України акцію з вимогою з притягнути до відповідальності людей, які розв'язали війну в Донбасі, зокрема і Сергія Бережного, який в 2014 році займав посаду "військової комендатури ДНР" Дружківки.

"Резонанс допоміг зробити його знаменитим на всю країну. Звичайно, поки це крапля в морі. Зрадника має бути заарештовано і засуджено. Але в цілому залучення уваги до проблеми допомагає якщо не перемогти хворобу повністю, то хоча б зупинити поширення зарази", - написав один з ініціаторів акції, журналіст Денис Казанський на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у місті Дружківка Донецької області начальником відділу муніципальної поліції став соратник бойовиків "ДНР" підполковник МВС Сергій Бережний.