RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Військовий експерт спрогнозував ситуацію на Донбасі після його звільнення

Військовий експерт Олексій Арестович дав свій прогноз щодо того, яка ситуація буде панувати на Донбасі після звільнення.

Свою думку він висловив в інтерв'ю "Апострофу".

"Нічого не буде. Будуть окремі спроби російських спецслужб протестувати і підривати, але це звичайна терористична війна", - відповів Арестович на питання про ймовірність виникнення партизанської війни після деокупації ОРДЛО.

Експерт додав, що на Донбасі партизанська війна неможлива через можливість за добу прочесати утворення.

"Крім того, там буде військове становище, будуть активні заходи спецслужб. Всі, хто залишався нашими, будуть дуже точно показувати пальцем, хто там найактивніший", - додав він.

Арестович зазначив, що на звільнені території повинні будуть повернутися місцеві жителі, які бачили, хто починав конфлікт і воював проти України.

"Місцеве управління СБУ повинно бути укомплектовано на третину луганськими та донецькими, на третину – львівськими та івано-франківськими, і ще трохи центрального апарату з Києва – це ідеальне поєднання, яке перемеле там все", - зазначив експерт.

Детальніше читайте в повній версії інтерв'ю на "Апострофе" – "Путіну готують покарання, російські війська скоро викинуть з Донбасу - Олексій Арестович".