RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Бойовики недієздатні: військовий експерт оцінив ймовірність наступу "армій" ДНР-ЛНР на позиції ЗСУ

Бойовики так званих "ДНР-ЛНР" не здатні до виконання бойових завдань і очікувати від них наступу, якщо Росія відмовиться їх фінансувати, не варто.

Таку думку в бліц-інтерв'ю "Апострофу" озвучив військовий оглядач Юрій Карін.

"Не варто забувати, що сам федералісімус Захарченко - любитель взяти язиком усі західні землі, аж до території Її імператорської величності Королеви Єлизавети II. Тому й нинішню заяву слід розглядати як наслідок контрабандних поставок в цю так звану республіку "Бояришника" або інших психотропних речовин", - каже Карін.

Він також зазначає, що колабораціоністи і найманці, які взяли участь у війні на боці РФ, в більшості своїй розумово неповноцінні і радить не звертати увагу на заяви з погрозами великого наступу.

"Насправді ніяких бліцкригів від 1-го і 2-го корпусів (так званих ДНР-ЛНР, - "Апостроф") російських окупаційних військ чекати не варто. Це перше. Друге - вони недієздатні", - каже оглядач.

За його словами, перевірки російського Міноборони показали, що бойовики невмотивовані і не здатні виконувати бойові завдання. Пояснюється це тим, що в більшості своїй з'єднання укомплектовані нарко-, алкозалежними і раніше судимими громадянами.

"Сама новина про те, що Росія відмовляється від російськомовних на Донбасі, послужить командою до масового дезертирства з цих бандформувань", - вважає Карін.

Детальніше про це читайте в матеріалі на "Апострофі": "В Росії дано команду щодо ДНР-ЛНР, буде справжня катастрофа - військовий оглядач".