RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Проблеми тільки починаються: екс-в'язень бойовиків ЛНР розповів про складнощі після звільнення

Після звільнення з полону найскладніший період починається через кілька місяців, коли депресія накриває тебе ніби хвилею.

Про це розповів колишній в'язень "ЛНР", глава асоціації українських полонених Анатолій Поляков, повідомляє "Обозреватель".

"Головні посттравматичні ситуації починаються навіть не після звільнення. Проходить два-три місяці, півроку, а потім тебе так накриває: ти ніби-то знаходишся в паралельному світі. Адже після звільнення проблеми вдома тільки починаються", - сказав Поляков.

"Уявіть, що чоловік перебував довгий час в ізоляції. Весь цей час його дружина і вся сім'я справлялися самі. Ти повертаєшся і не можеш їх забезпечити! Ось тут виникає певний комплекс чоловічий неповноцінності, і ці моменти потрібно враховувати", - додав колишній в'язень "ЛНР".

Як повідомляв "Апостроф", раніше координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук заявив, що протягом 2017 року Росія провела низьку серйозних змін в створених нею окупаційних військах на Донбасі, що призвело до значного підвищення рівня підготовки бойовиків.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": "У Путіна два варіанти по Донбасу, в 2018 році доведеться зробити вибір - Дмитро Тимчук".