RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Звільнення Донбасу: відомий учений з Донецька пояснив, чого не повинні забувати українці

Україна повинна проводити цілеспрямовану роботу по встановленню діалогу з населенням окупованої території Донбасу і максимально інтенсивно розвивати прифронтові райони, не забуваючи що люди по іншу сторону лінії зіткнення є українськими громадянами.

Про це розповів колишній заручник донецьких бойовиків, відомий вчений-релігієзнавець Ігор Козловський, передає видання risu.org.ua.

Вчений упевнений, що Україна повинна інвестувати в прифронтові райони, будувити "мости" між Україною і окупованими територіями.

"Відповідальність має нас піднімати, вести, мотивувати. Я думаю, що процес цей важкий, але ці люди – громадяни України і ми повинні про це пам’ятати. І ми повинні враховувати, що багато з них вороже дивляться на Україну, є багато зброї, є постійне налаштування на майбутні деструктивні процеси. Молодь на окупованих територіях мілітаризується, їм дають в руки зброю, і це може бути проблемою для нас", - вважає вчений.

Як повідомляв "Апостроф", Росія перекидає на кордон з Україною нові підрозділи армії і постачає бойовикам високоточну зброю.