RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Блогер прокоментував купівлю мером Глухова Терещенко будинку під Києвом за мільйони гривень

Купівля Мішелем Терещенко будинку під Києвом свідчить про те, що він остаточно вирішив виїхати з Глухова.

У цьому впевнений блогер Павло Панков, про що він написав на сторінці в Facebook.

Панков нагадав, що Терещенко купив будинок в Віті-Поштовій за 5,4 млн гривень.

«Терещенко плювати з високої гори на Глухів і на те, що тут відбувається. Він остаточно «забив» на нас і на наше місто. Як доказ - покупка Мішелем будинку під Києвом! Напередодні Нового року за 5,4 млн гривень Терещенко купив будинок в селі Віта-Поштова. Звідти до Глухова - 336 кілометрів. Не дуже зручно буде їздити меру на роботу ... Але про що це я? Він і не планує виконувати свої обов'язки », - написав блогер.

«Для нас, жителів Глухова, Мішель Терещенко - це не просто розчарування. Це зрада людей, які довірили йому місто. Сьогодні він продав бізнес, квартири в столиці, купив будиночок, напевно, встановив там камін - і радіє життю. Йому ж не треба кожен день їздити розбитими глухівськими дорогами. Не треба мерзнути в університеті. Не треба віддавати майже всю пенсію за комуналку», - пише Панков.

Блогер нагадав, що Терещенко відмовився від посади мера і не виходить на роботу.

«Мішелю Терещенко, при якому в 2015 році голосували люди, абсолютно наплювати на те, що буде з містом. "Я втомився, я йду", - ось і вся робота француза Мішеля Терещенка в Глухові. Не хоче працювати - не приходить на роботу. Правда, у глухівчан, які довірили йому це місце, він дозволу не питав. Цікаво, хто отримує його зарплату?», - резюмував Панков.

Як відомо, в кінці 2018 року мер Глухова Мішель Терещенко повідомив про істотні зміни в декларації - він заплатив за будинок і ділянку в Віті-Поштовій 5,44 млн грн.

Раніше Терещенко подав у відставку з поста мера міста. Але заяву про відставку досі не розглянуто на сесії міськради.