RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Глава ХОДА Світлична зі спортсменами відвідала військових в харківському госпіталі

У День захисника України глава Харківської області Юлія Світлична і спортсмени привітали бійців, які лікуються і проходять реабілітацію у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону.

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

Українським військовим гості передали корисні подарунки та сувеніри з символікою "Металіста 1905", квитки на наступний домашній матч і побажання якнайшвидшого одужання. Також харківська футбольна команда передала госпіталю сертифікат на нове аудіо-та відеообладнання.

"Сподіваюся, що ви відчуваєте, як кожен українець переживає за наших, за Україну. Ми разом із спортивною громадськістю вболіваємо за ваші перемоги на передовій. Тут, в тилу, кожен з нас намагається зробити все, щоб Україна була сильною і могутньою державою, яка цінує своїх громадян. Адже українець - це не прописка і не паспорт, це відчуття в душі. У всіх нас Україна в серці. Ми всі щиро дякуємо вам", - сказала Юлія Світлична українським військовим.

Раніше Юлія Світлична разом з гравцями ФК "Шахтар" відвідала будинок дитини "Зелений гай", де ознайомилася з роботою закладу та передала йому необхідне обладнання. А в грудні 2018 року голова Харківської області разом з членами дитячої скаутської організації "Пласт" відвезла приготовані власноруч святкові пряники "миколайчики" пораненим військовим, які лікуються у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону.