RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Відкрито понад 500 об'єктів: Світлична розповіла про оновлення спортивної інфраструктури в Харківській області

З 2016 по 2018 роки в Харківській області були відкриті близько 500 об'єктів спортивної інфраструктури.

Про це повідомила у своєму Facebook глава Харківської ОДА Юлія Світлична.

За її словами, були відкриті близько 500 сучасних фізкультурно-оздоровчих комплексів у Первомайському та Вовчанському районах, в Пісочині Харківського району, Червонограді та Золочеві, і в роботі ще два комплекси: в Дергачах і Краснокутську.

Також відремонтовано і відкрито 3 стадіони в районах області, масштабна робота була проведена по створенню мережі спортивних майданчиків. Встановлено близько 500 майданчиків зі штучним покриттям, спортивних майданчиків з гімнастичним обладнанням та майданчиків з тренажерами.

У минулому році був завершений капітальний ремонт спортивної школи "ХТЗ", яка мала потребу у відновленні 30 років. В Лозівський ДЮСШ відкрили реконструйований басейн на 500 квадратних метрів. Спортивна споруда була повністю зруйнована і не працювала останні п'ять років.

Роботи зі створення спортивних об'єктів не завершуються. Обласна влада анонсує продовження робіт.

"Ще 7 мультифункціональних спортивних майданчиків, де можна на вибір комбінувати не менше 5 ігрових видів спорту, будуть побудовані. Організаційні питання вирішені, державна субвенція та обласна рада забезпечать фінансування. Тому Дергачівський, Первомайський, Ізюмський, Золочівський та Нововодолазький райони, а також міста Чугуїв і Мерефа найближчим часом отримають ще більш якісні умови для спорту. Чекаємо перемог!", - зазначила Юлія Світлична.