RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Радник прем'єра Голик презентував мануал по контролю якості будівництва садочків і шкіл

Кабінет міністрів за дорученням президента готується почати будівництво і реконструкцію 100 дитячих садків, 100 шкіл і 100 стадіонів по всій країні.

Практичний посібник з контролю якості та оцінки роботи підрядників представив радник прем'єр-міністра Юрій Голик, пише РБК-Україна.

Цей документ був створений на основі досвіду роботи команди Дніпропетровської обласної адміністрації 2015-2019 років, де Голик обіймав посаду радника голови ОДА.

"Більше і крутіше, ніж ми в Дніпропетровській ОДА, ніхто і ніколи в країні не будував. Потом, кров'ю, нервами, сивим волоссям, сотнями літрів випитої кави, тисячами пачок сигарет, десятками тисяч кілометрів доріг, які ми проїхали, стежачи за втіленням кожного об'єкта, ми написали цей документ", - розповів радник прем'єр-міністра.

Документ є практичним мануалом для всіх, хто оцінює і приймає роботу підрядників.

"Цей документ - унікальна штука. Чисто практична. Вона безцінна для будь-якої будівельної компанії, яка будуватиме школу, садочок або стадіон. Безумовно, цей документ із задоволенням зроблять настільним всі опера в усіх правоохоронних органах країни. Просто тому, що там є 100 пунктів того, на що їм звертати увагу", - каже Голик.

Раніше Голик представив проект нової української митниці. Планується, що до 2022 року буде модернізовано 16 пропускних пунктів на українському кордоні. Їх обладнають ваговими комплексами, сканерами і всім необхідним для швидкого і комфортного проходження митниці.