RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Глава Держагентства з туризму заявила, що у Кривого Рогу велике майбутнє в індустріальному туризмі

Мар'яна Олеськів, Глава Державного агентства з питань розвитку туризму в Україні, заявила, що планує працювати з промисловими підприємствами, які потенційно цікаві українським та іноземним туристам.

Про це вона повідомила під час прямого ефіру проекту "Суспільна студія" на телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Говорячи про перспективи українського туризму, вона зазначила, що в умовах всесвітньої пандемії коронавірусу особливу увагу необхідно приділити розвитку внутрішнього туризму в країні. Одним з перспективних напрямків якого є індустріальний туризм. І в цьому питанні у Кривого Рогу велике майбутнє.

Віце-мер Кривого Рогу Сергій Мілютін в ефірe UA: ПЕРШИЙ зазначив: "Хочу подякувати Держагентство з туризму за підтримку. Нас регулярно збирають для спільної роботи. Представники інших регіонів говорили: дивіться, у нас є річки, гори, степи. А ми в Кривому Розі говоримо: хочете побачити все це в одному місці плюс приголомшливі індустріальні пейзажі? Приїжджайте до нас!"

Раніше Мар'яна Олеськів говорила: "Має потенціал схід України, де можна повноцінно розвивати індустріальний туризм. Тут цікаві Маріуполь, Кривий Ріг, який зараз активно працює над туристичними продуктами. Звичайно ж Харків, Дніпро і Запоріжжя. Зараз дуже важливо спонукати жителів обласних центрів відкривати свої і сусідні області, тому що в кожному регіоні є озера, річки, відпочинкові комплекси, історичні пам'ятки".

Мілютін сказав, що "Мер Кривого Рогу Костянтин Павлов поставив завдання об'єднати зусилля влади, громадських організацій та професійних туристичних спільнот, щоб робити цікаві фестивалі, екскурсії, щоб не тільки криворіжці в них брали участь, а й приїжджали представники інших міст. Ми хочемо показати людям, що у нас відкрите місто, в якому живуть дуже цікаві люди".