RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

У Терехова відреагували на запрошення на дебати з Добкіним звинуваченням Влащенко в провокації

Директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко вважає "провокацією" запрошення в.о. мера Харкова Ігоря Терехова на прямий ефір з Михайлом Добкіним, а телеведучу Наталю Влащенко - "провокатором"

Про це Сидоренко заявив у своєму відеоблозі в Facebook, пише ДС.

У відео Сидоренко обурився тим, що в прямому ефірі програми "Хард з Влащенко", гостем якої був Михайло Добкін, журналістка запропонувала Добкіну як міському голові Харкова в 2006-2010 і можливому кандидату в мери прийти на прямий ефір програми "Народ проти", куди також запросила "всіх мерів", в тому числі і в.о. мера Харкова Ігоря Терехова. Добкін відразу ж погодився взяти участь в ефірі. Але, за словами Сидоренка, запрошення Добкіна на ефір з Тереховим - це "чиста провокація".

"Влащенко в інтересах Михайла Марковича займається найчистішою провокацією в прямому ефірі", - сказав Сидоренко.

Він дав зрозуміти, що Терехов не прийде на прямий ефір з Добкіним, - в.о. мера з Добкіним "нема про що розмовляти".

Як пишуть ЗМІ, син Наталії Влащенко Сергій є політтехнологом Михайла Добкіна. Крім того, нібито його стараннями 13 травня буде організовано круглий стіл за участю мерів українських міст, і окремі учасники заходу можуть підтримати Добкіна.

9 травня Михайло Добкін заявив, що буде балотуватися в мери Харкова як самовисуванець.

Вибори харківського міського голови призначені на 31 жовтня 2021. Після того, як мер Харкова Геннадій Кернес помер, обов'язки харківського міського голови тимчасово виконує секретар Харківської міськради Ігор Терехов.