RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Більше жодних сірих коробок: у Рівному завершується "Велике будівництво" яскравого дитячого садка у формі сот

У цьому році в Рівному відкриють новий дитячий садок, здатний прийняти 220 малюків. Його проєкт - унікальне поєднання сучасної архітектури та турботи про дітей.

Подробиці в Facebook розповів Юрій Голик.

Садок будують за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". В основу будівлі покладено проєкт, раніше реалізований у Дніпропетровській області.

Новий садочок матиме форму сот, яскраві та повністю інклюзивні інтер'єри, підвищену енергоефективність.

"Нагадаю, що перші й поки єдині в країні садочки сучасної архітектури були побудовані нами в Дніпропетровській області. Наприклад, садочки на 115 місць в формі сот у Підгородньому, Романковому та Іларіоновому", - повідомив Голик, який у 2015-2019 обіймав посаду радника голови Дніпропетровської ОДА.

Тепер такий же яскравий садочок з'явиться у Рівненській області.

"Завжди говорив, що пора давно закінчувати з будівництвом типових сірих казематів у вигляді садків, придатних швидше до гри в Quake і Doom, а не до перебування у них дітей", - додав Голик.

Як повідомляв координатор "Великого будівництва", заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко, цього року в рамках ініційованої президентом Володимиром Зеленським інфраструктурної програми побудують і відремонтують 95 шкіл та 70 сучасних садочків для дітей.