RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Велике будівництво" Зеленського розширює трасу Н-22 біля Рівного

На Рівненщині розширюють 6-кілометрову ділянку траси Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне (км 150-156). Ремонтні роботи, що проводяться у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", планують завершити у липні, повідомляє Рівненська ОДА.

Зазначається, що між селами Карпилівка та Городок на автодорозі Н-22 проїзна частина буде розширена з 9 до 13-16 метрів. Відремонтована дорога з'єднає район "азотівського" кільця з Північною об’їзною.

"На відтинку працює більше сотні шляховиків та десятки одиниць дорожньо-будівельної техніки. Вже збудовано штучну споруду, по лівій стороні повністю влаштовано основу дорожнього одягу та нижні шари асфальтобетонного покриття. Наразі завершується влаштування другого шару асфальтобетону", - йдеться у повідомленні.

Після цього робочі зроблять тротуари, встановлять освітлення, дорожні знаки та нанесуть розмітку.

Роботи на цій ділянці були розпочаті у 2018 році, але ремонт призупинили для коригування проєкту. Згідно з новим проєктом, відновлена дорога з’єднається з новозбудованим Північним обходом Рівного.

Нагадаємо, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив, що планом президентської програми на 2021 рік передбачено ремонт і будівництво 6500 км доріг і 245 штучних споруд.