RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

"Велике будівництво": біля Запорізьких мегамостів відкрили сучасний спорткомплекс

У Запоріжжі завершилася реконструкція комплексного спортивного ядра КЗВО "Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія". Сучасний спортмайданчик є частиною проєкту будівництва Автотранспортної магістралі через Дніпро, більш відомої як Запорізькі мегамости.

Усі роботи проводяться у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", повідомляє Укравтодор.

Генеральний підрядник "ОНУР ТААХУТ" завершив роботи з реконструкції комплексного спортивного ядра раніше терміну. Будівництво провели з застосуванням якісних та новітніх технологій: усі ігрові майданчики та бігові доріжки виконано з застосуванням атравматичного покриття.

Фахівці облаштували тренувальне поле для футболу 40х60 м з покриттям штучним газоном, два баскетбольних і два волейбольних майданчика, гімнастичний майданчик, бігові 100-метрові доріжки з гумовим неслизьким покриттям та майданчик для стрибків у довжину.

"Також на території спортмайданчику розміщено зони відпочинку для маломобільних громадян з альтанками, лавками та місцями для інвалідних візків. Крім того, територію спортивного майданчика облаштовано тактильними стрічками для зручності пересування людей з вадами зору", - йдеться у повідомленні служби.

Нагадаємо, програма Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво"спрямована на вирішення проблеми внутрішніх перевезень, розвиток транзиту й міждержавних відносин.