RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Біля Житомира відкрили показовий садочок "Великого будівництва" Зеленського

На Житомирщині урочисто відкрили новий дитячий садочок у с. Станишівка, розташованому недалеко від обласного центру.

Сучасний та комфортний заклад дошкільної освіти, який побудували "з нуля" в рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", зможе прийняти до 60 вихованців, повідомляє голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

"Для дітей та батьків Станишівки сьогоднішнє відкриття дійсно велика подія, адже у одному з найбільших населених пунктів громади давно вже чекали на цей садочок. Завдяки спільним зусиллям держави, області й громади відтепер маємо чудовий заклад", - наголосив Бунечко.

У групах розташували великі ігрові зони для дітей та створили комфортні умови як для малечі, так і для працівників садочка. На території садочка розмістили затишний внутрішній двір з майданчиками для вуличних ігор.

Усередині зробили яскраві та сучасні інтер’єри. У дитячих кімнатах встановили зручні меблі, заклад також забезпечено сучасним кухонним обладнанням.

Загальна вартість будівництва склала майже 21 мільйон гривень.

"Садочок "Малятко" – це новий стандарт дошкільної освіти. Сучасний, енергоефективний, безпечний, інклюзивний та безбар’єрний", - зазначив очільник області.

Нагадаємо, будівництво та відновлення об'єктів соціальної інфраструктури є одним з пріоритетів програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".