RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Велике будівництво" Зеленського перетворило старий стадіон у Кривому Розі на сучасну спортарену

У Кривому Розі вперше за десятки років реконструюють стадіон "Спартак", роботи там уже наближаються до завершення. Сучасний стадіон з новим футбольним полем, біговими доріжками та воркаут-зоною створюють у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", повідомила Дніпропетровська ОДА.

"Прагнемо залучати якомога більше мешканців Дніпропетровщини до здорового способу життя. Популяризуємо спорт та робимо його доступнішим. У Кривому Розі втілюємо спортивні проєкти. Зокрема, даруємо нове життя стадіону "Спартак", – зазначив перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Орлов.

Робочі застелили футбольне поле рулонним "живим" газоном, вкрили гумовим покриттям легкоатлетичні доріжки та майданчик для кросфіту. Також на стадіоні встановили електронне табло та потужні прожектори.

"Роботи на стадіоні на завершальному етапі. Як і обіцяли, цьогоріч він буде готовий", – сказав народний депутат України Юрій Корявченков.

Оновлений "Спартак" зможе прийняти до 7 тисяч вболівальників. Наразі підрядник завершує реконструкцію трибун та облаштовує територію. Біля трибун розташують роздягальні для команд, громадську вбиральню, медпункт, тренерські, зали боксу та легкої атлетики.

"Тут були руїни, бігові доріжки в ямах. Усе потребувало повної реконструкції. Тепер небо і земля. Дуже крутий майданчик", – розповів тренер з кросфіту Євген Гуржій.

Нагадаємо, будівництво та відновлення об'єктів соціальної інфраструктури є одним з пріоритетів програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".