RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Як проходить "Велике будівництво" мосту, який у травні обвалився на Львівщині - відео

Голова Львівської ОДА Максим Козицький продемонстрував у Facebook темпи будівництва мосту через р. Західний Буг. Йдеться про міст, який обвалився 3 травня поблизу села Гайок на дорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк.

Штучну споруду зараз відбудовують у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

"На момент руйнування ми вже мали готову проєктну документацію. Тому роботи почалися відразу ж, як тільки ми отримали всі дозвільні документи на проведення будівництва", - розповів Козицький.

На момент будівництва дорожники забезпечили безпечну переправу для пішоходів, облаштували тимчасовий міст та провели демонтаж зруйнованих елементів.

"Новозбудований міст відповідатиме всім європейським нормам та стандартам", - запевнив голова ОДА.

Довжина нового мостового переходу сягне 141,5 м, а ширина проїзної частини – 9,5 м. Окрім цього, будуть влаштовані тротуари з обох боків - по 1,8 м ширини.

Загалом цього року в межах "Великого будівництва" у Львівській області планують відремонтувати понад 300 доріг державного значення.

У 2021 році в рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" планують відремонтувати та реконструювати 4,5 тисячі кілометрів державних доріг та 2 тисячі кілометрів місцевих.