RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

На Львівщині за програмою Зеленського розширили і відремонтували дорогу до КПП Грушів - Будомєж

У Львівській області в межах програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" завершилося розширення дороги Т-14-03 Грушів - Немирів на під'їзді до КПП Грушів - Будомєж.

Про це Служба автомобільних доріг у Львівській області повідомила у Facebook.

Роботи на дорозі Т-14-03 Грушів - Немирів стартували на початку літа. В ході ремонту на під'їзді до КПП Грушів - Будомєж була побудована додаткова смуга, яка дозволить розвантажити рух транспорту на цій ділянці.

Тут була влаштована посилена основа та укладений дорожній одяг. Крім цього на діючій дорозі на ділянці протяжністю 3 км від КПП до кільцевої розв'язки доріг Т-14-03 Грушів - Немирів і Т-14-20 Яворів - Грушів були укладені два шари тонкошарового покриття загальною товщиною 2,5 см.

Одночасно були проведені роботи з водовідведення та освітлення дороги, а на кільцевій розв'язці був укладений новий бордюрний камінь.

Роботи з відновлення прикордонної інфраструктури Львівщини в межах "Великого будівництва" активізувалися у 2020 році, коли були розморожені кредитні та грантові програми Європейського Союзу. Крім розширення дороги Грушів - Немирів, за два роки "Великого будівництва" тут також були відремонтовані дороги Мостиська - Краковець та Яворів - Грушів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за програмою Володимира Зеленського "Велике будівництво" у 2020 році було відновлено 150 км доріг, що ведуть до контрольно-пропускних пунктів на кордоні, а за 2021-2022 роки таких доріг має бути відремонтовано близько 600 км.