RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

На Хмельниччині за програмою Зеленського за 5 місяців реконструювали 50-річний садочок

На Хмельниччині, у Чемеровецькій селищній територіальній громаді, урочисто відкрили ясла-садок "Дзвіночок", який реконструювали за рекордні 5 місяців.

Ремонтні роботи провели у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", повідомляє Хмельницька ОДА.

Під час церемонії відкриття голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій зазначив, що відтепер діти Чемеровецької громади відвідуватимуть новий, сучасний садок із зручними, світлими кімнатами та безпечним дитячим майданчиком.

"Переконаний, їм тут буде затишно та весело", – наголосив очільник ОДА.

Наразі у садку завершили усі будівельні роботи, розпис стін та встановили нові меблі. Дошкільний заклад, який звели 50 років тому, обладнали згідно з вимогами безбар’єрності. Тут встановили пандус для заїзду, розширили двері та облаштували спеціальний санвузол.

Загальна вартість реконструкції дитячого ясел-садка становила 7,98 млн грн 7,16 млн грн виділено з державного фонду регіонального розвитку, а 796 тис. грн – кошти місцевого бюджету.

Нагадаємо, будівництво та відновлення об'єктів соціальної інфраструктури є одним з пріоритетів програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".