RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

"Велике будівництво" на Кіровоградщині: На "Дорозі Єдності" М-30 стартував ремонт шляхопроводу

На Кіровоградщині розпочато капітальний ремонт на шляхопроводі, розташованому на км 708 дороги М-30 Стрий - Ізварине неподалік селища Нового.

Роботи ведуться за програмою Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", повідомила Кіровоградська ОДА.

Це перший капітальний ремонт об’єкту за понад 40 років.

"Наразі вже завершилося бетонування перехідної плити на нульовій опорі, тож тепер робітники готуються до бетонування тротуарних блоків для консолей", - зазначається у повідомленні.

На прольоті від 0 до 4 опори вже закінчилися роботи по встановленню гранітних бордюрів. На опорі 0 триває підготовка та встановлення деформаційного шва. Паралельно продовжується ґрунтування та фарбування прогонової будови на прольоті 9-10.

Маршрут М-30 Стрий – Ізварине, відомий також як "Дорога Єдності", починається у Львівській області, йде через всю країну та закінчується на Луганщині, на тимчасово окупованих територіях. Це швидкісний коридор між західними та східними областями України та найдовша траса країни – майже 1400 кілометрів від Львівщини до Луганщини.

Нагадаємо, як раніше заявив Президент Зеленський, у 2020 році "Велике будівництво" охопило 216 мостів, серед них – міст-довгобуд у Запоріжжі. На 2021 рік заплановане будівництво та оновлення ще 245 мостів та шляхопроводів.