RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Щоб швидше рятувати життя: за програмою Зеленського ще одне відділення екстреної допомоги збудували у Фастові

На Київщині відкрили нове відділення екстреної медичної допомоги – у Фастівській центральній районній лікарні. Його збудували у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Для Київської області це вже 11-те з 12 запланованих приймальних відділень, які створюють за президентською програмою, повідомляє Київська ОДА.

У рамках проєкту до лікувального корпусу Фастівської лікарні добудували двоповерхову будівлю, де розмістили відділення екстреної медичної допомоги та неврологічне відділення з інсультним блоком.

За словами очільника Київської ОДА Василя Володіна, відтепер Фастівська громада має сучасний медичний заклад з усім необхідним обладнанням для надання якісної оперативної допомоги.

"Після проведення всіх будівельних робіт Київською ОДА було придбано та передано лікарні 65 кисневих концентраторів, 4 монітори пацієнта, рентгенівську діагностичну систему, електрокардіограф, систему ультразвукової діагностики, дефібрилятор, апарат штучної вентиляції легень, лабораторне обладнання", - розповів Василь Володін.

Вартість модернізації медзакладу склала майже 23 млн грн.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський повідомив, що в рамках "Великого будівництва" у кожній області України з’являться лікарні нового формату, які відповідатимуть рівню провідних європейських клінік.