RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

"Велике будівництво" Зеленського цього року візьметься за "багатостраждальні" дороги Миколаївщини

У 2022 році у Миколаївській області програма Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" продовжить ремонт доріг, які почали відновлювати у попередні роки, а також розпочне низку нових дорожніх проєктів.

Про це повідомила Facebook-сторінка Служби автодоріг Миколаївської області.

В Автодорі нагадали, що 2021-й став роком старту масштабного оновлення найдовшої траси Миколаївщини Н-24 Благовіщенське-Миколаїв. Деякі з об’єктів, розташованих на дорозі, є перехідними на цей рік.

"В роботі наразі маємо три об’єкти: будівництво Троїцького мосту, ремонт дороги сполученням Южноукраїнськ-Вознесенськ та капремонт мосту в селі Ракове", - йдеться у повідомленні.

Окрім продовження вже розпочатих ремонтів, в області стартує оновлення "багатостраждальних" доріг Р-81 Казанка–Снігурівка, Т-15-04 Первомайськ–Новоукраїнка та Т-15-06 Миколаїв-Доманівка-Берізки.

"Одним з пріоритетних завдань 2022 року буде початок реалізації довгоочікуваної реконструкції автодороги М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ та розширення її до 4-х смуг руху в Одеському та Херсонському напрямках", - додав очільник обласної Служби автодоріг Олександр Антощук.

Він розповів, що за минулий рік в області було відновлено близько 200 км доріг. Серед них – курортні маршрути Т-15-07, Т-15-13 та Т-15-15.

Паралельно в області триває реалізація заходів, направлених на збереження відремонтованих автошляхів державного значення. На даний час у Миколаївській області встановлено та сертифіковано 4 системи "зважування-в-русі". Ще одна в процесі монтажу.

"Автошляхи, оснащені сучасними комплексами автоматичного габаритно-вагового контролю Weigh-in-Motion слугуватимуть довше. WІM у режимі реального часу дозволить захистити оновлені траси від перевантаженого транспорту та вберегти їх від передчасних руйнувань", - пояснили в обласному Автодорі.

Нагадаємо, раніше Президент Володимира Зеленський повідомив, що за ініційованою ним програмою "Велике будівництво" вже було відновлено та побудовано близько 14 тис. км доріг по всій Україні.