RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

В Хусті на Закарпатті за програмою "Велике будівництво" відкриють комплекс з чотирма басейнами

У місті Хуст, що на Закарпатті, вже цього року планують відкрити сучасний багатофункціональний басейн. Знаковий об’єкт спортивної інфраструктури зводять в рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Як повідомляє Закарпатська ОДА, наразі готовність об’єкту складає 20%.

"Цей комплекс буде багатофункціональним та корисним як для молоді, так і для дорослих. Додатковою перевагою стане наявність чотирьох басейнів: спортивного, довжиною 25 м на 6 доріжок з різним рівнем глибини, навчального для молодшого населення та двох оздоровчо-розважальних", - розказує голова Закарпатської ОДА Віктор Микита.

Басейн буде доступний для всіх бажаючих. Тут можна буде навчитися плавати, покращувати свої навички, відпочивати, готувати спортсменів, проводити тренування та змагання.

На реалізацію проєкту передбачили 145 млн грн. Кошти частково виділили з державного бюджету, частину фінансування забезпечить місцева територіальна громада.

Нагадаємо, раніше заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив, що 2021 року за програмою президента відкрили 22 басейни, 13 ДЮСШ та 29 стадіонів.