RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

В Ужгороді "Велике будівництво" створить надсучасний дитячий садок з басейном

Цього року в Ужгороді розпочнеться будівництво дитячого садка, який виконають із застосуванням сучасних технологій та відрізнятиметься незвичайним дизайном. За проєктом, у дитячому дошкільному закладі обладнають також басейн.

Про це у Facebook повідомив голова Закарпатської ОДА Віктор Микита.

"У двоповерховій будівлі облаштують кімнати для ясельних, дошкільних, інклюзивних груп, харчоблок та навіть басейн, а зовні, згідно з проєктом, розташують фізкультурні та групові майданчики", - поділився очільник області.

Новий садок в Ужгороді буде розрахований на 250 дітей. На реалізацію проєкту вже передбачено фінансування у розмірі понад 44 млн гривень. Їх виділять спільно з бюджету місцевої громади та за рахунок коштів Державного Фонду Реконструкції та Розвитку.

За словами Віктора Микити, дошкільні заклади обласного центру, що діють сьогодні, повністю не покривають потреби в місцях для дітей. Новий садок, який буде зведено за програмою Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", значно покращить ситуацію з наявністю вільних місць та стане зразковим сучасним простором для дошкільного виховання.

Раніше заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив, що минулого року в усіх регіонах України було збудовано та реконструйовано 49 садків та 74 школи.