RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

Всі громади працюють на перемогу, є велика довіра до президента - нардеп Віталій Войцехівський

Із повномасштабною війною люди стали згуртованішими, а місцева влада — відповідальнішою. Всі громади працюють на перемогу.

Про це в інтерв’ю "Фактам" повідомив народний депутат-мажоритарник Віталій Войцехівський.

До обрання нардепом Войцехівський три каденції поспіль очолював міську раду Золотоноші, що на Черкащині. Він і зараз часто буває на окрузі, спілкується з місцевими мешканцями, переселенцями і місцевим самоврядуванням.

"Якщо раніше громади будь-яку справу починали з листа до Верховної Ради і президента з проханням про виділення коштів, то зараз розуміють, що війна, що необхідно місцеві питання вирішувати самотужки, ще й встигати донатити на ЗСУ. Кожна громада працює на перемогу, в неї усі вірять. Мене як людину з команди президента тішить, що велика довіра саме до Зеленського. На багатьох зустрічах бабусі підходять і просять передати Володимиру Олександровичу, що вони за нього моляться", — розповів нардеп.

У межах міжфракційного об’єднання "ВПО України" Войцехівський відкрив вже 3 Центри ВПО на Черкащині. Окремо його команда разом із місцевим бізнесом допомагають людям речами, ліками, дровами для опалення.

"Активно пропонують допомогу звичайні люди. Приходили лікарі, вирішили пожертвувати свій одноденний заробіток — ми закупили ліки за ці кошти. Допомагають іноземні міста-партнери Німеччини, Польщі, Словаччини, країн Балтії, з якими дружимо ще з часів мого мерства", — розповів Віталій Войцехівський.

Збирають кошти і на Збройні Сили України. Наразі війську передали вже понад 50 автівок, сотні дронів, тепловізорів та іншого спорядження.