RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Волонтер повідомив про відмову Порошенко їздити до бійцiв АТО

Український волонтер Роман Доник розповів, що президент України Петро Порошенко відмовився від проведення кількох заходів, пов'язаних з відвідуванням армійських підрозділів і служб.

Про це Доник написав на своїй сторінці в Facebook.

"Пташка на хвості принесла, що Порошенко відмовився від проведення кількох заходів, пов'язаних з відвідуванням армійських підрозділів і служб. Дуже мудре рішення. Причина дуже проста — м**ачизм виконавців (та чиновників і військових), які перетворюють все в театр абсурду і показухи. Просто кажучи, за**ачивають всіх кого можуть. Муженко, той вже давно не попереджає нікого з командування частин і керівників АТО, в зону відповідальності яких він їде. Кожен приїзд перших осіб країни перетворюється на пекло для пересічних військовослужбовців. Надалі (я думаю), швидше за все, ці заходи будуть зводитися до необхідного мінімуму. Щоб мінімізувати можливість особливо завзятих ідіотів проявляти себе на шкоду здоровому глузду і рядовому складу", — зазначив волонтер.

"У нас два роки йде війна. Йде війна проти ординського миру за нормальні європейські цінності. І за ці два роки у нас досі немає механізмів і можливостей прибрати від годівниць і посад чиновників і керівників з глибоко совдеповским мисленням. Для яких папірець і картинка, представлена "перед світлі очі государя-батюшки" найважливіше. Саме в цьому вони бачать свою роботу. І точно так же це все працює на всіх рівнях. До приїзду міністрів готуються грандіозно. До приїзду губернаторів готуються районні номенклатурники, демонструючи потьомкінські села. До приїзду районного начальства директори шкіл. Два роки! Два роки війни, а у нас ніхто не в силах змінити совковий механізм мислення", — журиться Доник.

Як повідомляв "Апостроф", український волонтер Роман Доник вважає, що сьома хвиля мобілізації в Україні неминуча.