RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

В Росії зчинили скандал через заяву Парубія про населення Донбасу

Російські інтернет-користувачі вкрай негативно відреагували на заяву спікера Верховної Ради України Андрія Парубія про те, що радянська влада на території Східної України мільйонами знищувала українців і на ці землі заселяла переселенців з різних регіонів СРСР.

Гнівні коментарі інтернет-користувачів з РФ з цього аспекту опубліковані на російському сайті Lenta.ru.

"На сході України Кремль поклав мільйони українців. Мільйонами знищували наших дідів на тих територіях, куди заселяли переселенців, московських окупантів з інших куточків іншої країни. І сьогодні ви апелюєте до місцевого населення, на думку людей, які там живуть?" — зазначив Парубій, маючи на увазі думку населення Східної України з питань декомунізації.

На цей виступ Парубія росіяни відреагували таким чином.

"Потім хохли стверджують, що вони не фашисти", - пише користувач Перехожий 9.

"Потрібен Іловайськ та Дебальцеве. Прорідити хохлоскот", - коментує Цинічний Ватник.

"Хохли - це ті ж росіяни, але з околиці і трохи не в собі..", - вважає Олег Дорофєєв.

"Парубій, звичайно, особина розумово відстала, але це дуже небезпечний дебіл, кривавий нацист. Ті, хто проштовхував Парубія на місце главнюка Ради, дуже сильно не люблять хохлів, тому що нацизм у влади завжди закінчується тільки одним - тотальною поразкою", - повідомив Олександр Некстов.

"Пан Парубій очевидно не знає, що до радянської влади ніякої України не було взагалі і вся територія нинішньої України була Росією в принципі". – намагається показати свої історичні пізнання Roman Meyer.

"Саме поняття "українець" остаточно сформувалося лише в роки радянської влади, про яку багатовікову гібридну війну ці д*біли бурмочуть?" - обурюється Георгій Скачков.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно у росіян сталася істерика з приводу заяви голови МВС України Арсена Авакова щодо Криму і Донбасу.