RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Бої біля Зайцево: журналіст повідомив тривожну новину

Вчора в боях під Зайцево Донецької області на окупованому бойовиками Донбасі загинув український боєць.

Про це пише на своїй сторінці в Facebook журналіст Роман Бочкала.

"Зайцево. У бійців 53 бригади втрата. Вчора загинув боєць, троє поранених. Криють САУшками, міномети великокаліберні. Дістають в тил. Наші звичайно відповідають... Але чим? Стрілецька, гранатомети... Важке відвели. Хлопці тримаються. Ні кроку назад. Але у сепарiв — вперед. Один з ВОПов противник пересунув на 700 метрів ближче до українських позицій. Але підкреслюю: це не означає, що ВСУ відступили", — зазначає журналіст.

"Терористи, по суті, частково взяли під контроль "сіру зону". Типа "нічийну". А насправді ще один клаптик української землі. Сподіваюся, ОБСЄ все зафіксувало. Втім, яка різниця... Хлопця на повернеш. Горе прийшло в одну українську родину. Вічна слава Героєві..." — пише Бочкала.

Нагадаємо, раніше український журналіст Богдан Мірошников спростовував інформацію про те, що сили АТО втратили територію в районі населеного пункту Зайцево Донецької області.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі опублікували відеосюжет про бої під Зайцево Донецької області на окупованому бойовиками Донбасі.

Раніше стало відомо про загибель українського військовослужбовця в ході боїв під Зайцево (Донецька область) в ніч на 1 червня.