RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

​Війна на Донбасі: у мережу потрапив новий список журналістів, взаємодіючих з ДНР

В інтернеті оприлюднили новий список з прізвищами і данними журналістів, які взаємодіють з бойовиками ДНР на окупованому Донбасі.

Список оприлюднив блогер Мирослав Олешко на своїй сторінці в Facebook.

"Увага! Викладаю новий список журналістів! Давненько їх свіженьких не було. Унікальний він тим, що в ньому є графа «Взаємодія" з "ДНР": так чи ні. Список пересилала Олена Алексєєва ("прес-секретар" Захарченко) Олени Нікітіної ("міністр інформації "ДНР"). Це значить, ми бачимо безпосередню взаємодію та співробітництво представників ЗМІ з російськими терористами", — повідомив блогер.

"Серед них є як західні журналісти відомих світових видань, так і українські, наприклад каналу СТБ та Інтер. А тепер хочеться почути "начальника транспортного цеху", Тетяну Попову (заступник міністра з інформаційної політики - ред)", — додав Олешко.

"Знайдений новий список журналістів в пошті Олени Нікітіної, мабуть для нашої зручності інформаційні терористи додали графу "взаємодія". Уважно вивчаємо", — пишуть на сторінці Миротворець в Facebook.

Наводимо скріншоти з цього списку, в якому пронумеровані 255 позицій, однак деякі номери пропущені.

Як повідомляв "Апостроф", не так давно розгорівся скандал у зв'язку з оприлюдненням персональних даних журналістів на сайті "Миротворець".

Заступник міністра інформаційної політики Тетяна Попова погрожувала розправою волонтерам сайту "Миротворець", що оприлюднив скандальний список журналістів, акредитованих у самопроголошених ДНР і ЛНР.