RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Потрібен месія, чи буде біда: відомий актор висловився про майбутнє Україні

В України може з'явитися справжній лідер нації, але вона й може знову потрапити під ярмо.

Таку думку висловив в інтерв'ю "Апострофу" відомий український актор Богдан Бенюк.

Актор прокоментував властиву деяким думку про те, що українська система влади настільки вражена метастазами брехні, злодійства і кумівства, що просто не підлягає реформуванню.

"Мені часто задають питання: "Скільки ще терпіти?" Думаю, якщо сидіти і чекати, то довго. А якщо розвиватися, діяти, знаходити однодумців і підтримувати людей, які хоча б міліметрові кроки роблять, справа рушить. Ми заявляємо про великі реформи, але навіть мінімальні нововведення часто викликають в людях негатив і породжують якісь хворобливі реакції. Але цей шлях треба пройти. І, дивлячись на країни, що переживали подібні кризи, зрозуміти, що доведеться багато терпіти. Історія непередбачувана. Може бути, у нас з'явиться месія, справжній лідер нації. А, може, не дай Бог, знову доведеться потрапити під ярмо", — припускає актор.

"Якщо наш ворог зі сходу проявить більше агресивної ініціативи, то вистояти проти нього буде неймовірно складно. Звичайно, ми будемо впиратися. Але адже навіть всередині України багато хто до цих пір сумніваються, чи істинний наш ворог Росія. Продовжують бачити в ній братський народ. Ігноруючи те, як ведуть себе "родичі", — пояснює Бенюк.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": Богдан Бенюк: Ми все-таки хвора нація.