RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Популярний блогер жорстко відповів Лозі на його заяви щодо України

Український блогер під ніком Look Gorky прокоментував інтерв'ю російського музиканта Юрія Лози, в якому той торкнувся України.

Реакція блогера опублікована на порталі Site.ua.

На слова Лози про те, що ментальність росіян і українців однакова і вона закладена генетично, Look Gorky відповів: "Підкажіть хто-небудь цьому академікові, що ментальність закладається не генетично, а формується під впливом навколишнього середовища під час становлення особистості. Саме тому Лоза виріс при совку ватним пристосуванцем, тупоголовим, але хитрож*пим – а не тому, що дідусь у цьому винен".

Також блогер прокоментував слова Лози про те, що РФ і Україну було вигідно комусь посварити, і "треба відкинути все це лушпиння зараз".

"Ідея, що відкидати лушпиння має Росія, почавши з відкидання Криму і Донбасу, мислителю в голову не пролазить. Пригадується чомусь Людвіг Аристархович, який розглядає купу, що була навалена ним у ліфті: "І хто-о-о-о ж це нас поссва-а-а-рив?..", - з сарказмом пише Look Gorky.

Крім того, він відповів на заяву російського музиканта про те, що на ринку в будь-якому місті України можна купити автомат.

"Я щойно з ринку. Жодних автоматів у продажу немає. Може, у Лози якісь свої ходи на ринках України?" - запитує блогер.

Однак в інтерв'ю він зізнався, що сам особисто не пробував купити автомат на ринку в Україні.

"Тобто – сп*здив. Причому, сп*здив ватний м*дила з країни, що займає одне з лідируючих місць по торгівлі зброєю, в тому числі продає його терористам. Слухайте, а чи не боїться він таке говорити вголос?" - жорстко відреагував Look Gorky.

"Гаразд, вистачить. Вибачте, що зіпсував повітря Лозою. Без підготовки багато читати цю шизофренію небезпечно. Кому цікаво – гуглите першоджерело, тільки спочатку міцно закусіть у зубах палицю. І не забувайте – дідусь старенький, дідусь *бнувся, дідусь багато пив", - резюмував блогер.

Як повідомляв "Апостроф", Лоза заявив, що в Росії безпрецедентна свобода слова.