RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Глава Української правди вперше прокоментувала вбивство Шеремета

Головний редактор Української правди і цивільна дружина вбитого журналіста Павла Шеремета Олена Притула закликала знизити градус ненависті в суспільстві в контексті загибелі її чоловіка, який був підірваний в автомобілі минулого тижня.

Про це вона написала у своєму Facebook.

"Використовуйте слова для любові, а не ненависті. В останній наш вечір ми навертали кола з Пашею, збираючи заповітні 10 тисяч кроків. Перед цим він прочитав пост Сергія Іванова, який написав чергову гидоту про мене. Паші було дуже боляче, ми витратили останню нашу розмову на цього покидька. Ми говорили про те, що у деяких людей є покликання - приносити іншим людям біль. У той момент ми не знали, що є ще й інші люди, які вже виношували план його вбивства", - написала Притула.

"Я свідомо ставлю знак рівності між тими, хто підірвав його, і тими, хто в останній вечір отруїв його життя. Так не можна. Треба покласти край цьому цькуванню і ненависті в Facebook. Це вбивство словом. І винні не тільки ті, хто пише все це. Розривати на шматки можна не тільки бомбою. Винні ті, хто проплачує цю ненависть", - заявила головний редактор УП.

Вона також висловила впевненість у тому, що вбивці Шеремета будуть знайдені.

Як повідомляв "Апостроф", сатирик і публіцист Віктор Шендерович вважає, що вбивство журналіста "Української правди" Павла Шеремета – справа рук російських спецслужб.