RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Біля будинка віце-прем'єра України запалили шини: опубліковані фото

Під Києвом у селі Погреби активісти проводять акцію поряд з будинком, який, за інформацією журналістів, належить родині віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка.

Про це повідомляє сайт "Новости Донбасса".

За інформацією ЗМІ, серед учасників акції також є люди, які представилися переселенцями з Донбасу. Наголошується, що всього в акції беруть участь близько 15 осіб.

Активісти підпалили шини, однак через кілька хвилин почали їх гасити.

Як пишуть журналісти, після того, як до учасників акції ніхто не вийшов, активісти повісили на паркан будинку плакат, який представляє собою умовний "Акт обстеження матеріально-побутових умов проживання" Павла Розенка.

Зазначимо, що нещодавно ЗМІ оцінили будинок, яким володіє мати віце-прем'єра, в 5 млн грн і підкреслили, що Розенко не вказав його у своїй податковій декларації за 2015 рік.

У свою чергу віце-прем'єр заявив, що цей будинок коштує 1 млн грн, і він був куплений на гроші від продажу двох земельних ділянок на березі Дніпра, якими володіла його сім'я, і у свій час купівля будинку була задекларована.

Як повідомляв "Апостроф", у квітні активісти підпалили шини під адміністрацією президента, вимагаючи люстрації співробітників правоохоронних органів.