RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Міс Україна 2016: блогер вказав на скандальний момент

Блогера Олександра Верголяса обурило те, що 18-річна мешканка Дніпра Олександра Кучеренка, яка стала переможницею конкурсу краси в Києві і не змогла відповісти на питання про те, хто займає посаду прем'єр-міністра України, вчиться на журналіста.

Про це Верголяс написав на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що в тому, що переможниця конкурсу краси не знала, як звуть прем'єр-міністра, нічого дивного.

"Ну є дівчинка, яка крім шопінгу, ботоксу, спортзалу та Наталі з Космо нічого не знає. Будемо відверті, багато такого роду дівчат, які свідомо чи несвідомо в силу різних причин обрали собі роль за життя живої ляльки при богатеньком папике", — зазначає блогер.

"Але. Дівчина заявила, що цікавиться політикою, хоче стати журналістом (вчиться в Інституті журналістики КНУ Шевченка). На питання, хто такий Станіславський, пішла в осад", — пише Верголяс.

"Все б нічого, але вона закінчила школу з золотою (!!!!) медаллю. Після цього мені цікаво, який у неї результат ЗНО і чи не на бюджеті новоспечена Міс Україна вчиться", — зазначає блогер.

Те, що в інтерв'ю дівчина говорила завченими фразами і сказала, що Станіславський показав своє бачення, як повинні працювати провідні, він назвав "адищем".

"З іншого боку, дивлюся я на всяких Станко соподруги і розумію, що дивуватися тут нема чого", — додав блогер.

Фото з Facebook Олександра Верголяса

"Майбутня ведуча політичних ток-шоу, не інакше!", "Де-то затремтіла Оксана Марченко", "Ну, тупа зрозуміло. А чого така страшна? У минулому році всі сміялися над міс Росії. Тепер над нами будуть. Стільки дівчат у нас красивих, а вибрали гаманець?", — коментують користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф. Лайм", самої красивою співачкою України назвали Світлану Лободу.