RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Трагедія в Дніпрі: у мережі обговорюють нове відео з убивством поліцейських

Журналісти оприлюднили нове відео трагічного інциденту зі співробітниками патрульної поліції Ольгою Макаренка та Артемом Кутушевим, у вбивстві яких підозрюється екс-боєць роти спецпризначення МВС "Торнадо" Олександр Пугачов.

Відео з нагрудної камери поліцейського Кутушева оприлюднив телеканал Еспресо. ТВ.

На відео видно, як Кутушев затримує Пугачова, який проїхав на червоне світло. Затриманий виправдовується, каже, що він боєць АТО, просить відпустити його, показує свідоцтво учасника бойових дій і навіть шрами, потім пропонує хабар. Поліцейський з його документами сідає в автомобіль, щоб перевірити його в базі.

Пугачов, який на той момент вже перебував у розшуку, спробував відібрати зі зброєю в руках документи у Кутушева. Напарник поліцейського втрутилася в ситуацію, чим ще більше розлютила нападника.

"Я зараз застрелю, я застрелю", - кричав Пугачов.

Потім він застрелив обох поліцейських.

Обережно відео 18+

В мережі відео викликало бурхливу реакцію.

"У мережі з'явилися трагічні кадри з нагрудної камери патрульного, що загинув у сутичці зі злочинцем ...", - пише радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Складне відео. Відео для тих, хто не розуміє, як суспільство змінив Майдан. Тут і поліцейські, які не готові брати хабар і відступати навіть під дулом пістолета. Тут і перші особи країни, які стоять разом з усіма в черзі, а Хатія і Міністр МВС не стримують сліз", - пише користувач Мир Олешко.

Як повідомляв "Апостроф", брат убитої в Дніпрі лейтенанта поліції Ольги Макаренко емоційно висловився з приводу її загибелі.