RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Який зухвалий: мережі потішило нове відео з засідання у Плотницького

Користувачі соціальних мереж в черговий раз висміяли засідання так званого "уряду" самопроголошеної ЛНР під керівництвом ватажка бойовиків Ігоря Плотницького.

Відео опублікував луганський блогер під ніком Савелій Вассерман на своїй сторінці в Facebook.

На засіданні Плотницький влаштував рознос своїм "чиновникам" за те, що хтось недоплатив у бюджет. Особливу увагу на відео звернув на себе "прем'єр-міністр ЛНР" Сергій Козлов, який зухвало говорив з ватажком бойовиків ЛНР.

"А ви подивіться, який зухвалий Козлов став. Крім Пасічника, тільки наш "прем'єр" так може з "головою" говорити. Невже мітить на його місце і дали гарантії?" — запитує блогер.

"А ми ще коли обговорюємо з мужиками, хтось обмовився, що вся хвиля по "голові" (Плотницькому - ред.) пішла не без його участі, швидше за згоду зайняти посаду потім. Не бойовик, чистий управлінець, потрапляє під амністію, далі вихід в Україну та інше. Цікаво!", — додав луганчанин.

"На підвал всіх нах! Казнокради безсоромні!", "Во, утета правильна. Нам би такого царя. Плот це серйозний пацан, він і до Кремля дійде. Не чули, нафтопровiд з Абхазії будуть тягнути", "Ось це підхід — пох на договори, коли скарбниця грошей не отримує. Правова держава, хулі, куди там укропам", — коментують відео користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на засіданнях у Плоницького звернув на себе увагу "начальник управління Народної міліції ЛНР", який вирядився у форму незрозумілого забарвлення і без відзнак.